La limita disperării


Zilele trecute am citit pe 4tuning dacă nu mă înşel  despre anumite accidente provocate de fel şi fel de indivizi pentru a scoate bani apoi. Din câte am înţeles, persoanele respective circulau în zone aglomerate unde erau şi drumuri cu sens unic de pe care veneau victimele.  Le făcea semn să se bage că îl lasă şi apoi intra cu maşina în ei. Simplu nu? :)) Apoi ameninţau că se duc la poliţie dacă nu li se plăteşte suma ceruta. Maşinile lor erau asigurate prin Casco. Cum şoferul vinovat de neacordare de prioritate nu vroia să ii fie suspendat permisul, acesta accepta să se târguiască pentru o sumă de bani. Aşa că.. aveţi grijă cum şi unde mergeţi.

Astăzi, am citit despre o noua afacere a celor din Bucureşti, furatul oglinzilor auto şi oferirea lor la un preţ mai mic la cei nevoiaşi ( un fel de Robin Hood varianta din Bucureşti :)) ).

Însă ce m-a amuzat e că românul nostru cum ii creativ şi inspirat de o serie de metode anti-furt văzute prin filme.. a facut o improvizaţie imprevizibilă anti-furt. Şi anume…aceasta :

Sursa : Click

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu